A céltudatos vételben is tudunk segíteni

Mindannyian elgondolkodunk azon, vajon mi az előrébb való egy gép vásárlásánál, a biztonság vagy a hatékony munkavégzés?

2020 február 3.

Tény, hogy az iparban a hatékony, gyors munkavégzés ma már nélkülözhetetlen, vásárlók ezrei múlhatnak az időfaktoron, ráadásul egy termék annál olcsóbb tud lenni, minél rövidebb időbefektetéssel készül, és jut el A-ból B-be.

A hatékony, gyors munkavégzés azonban nem feltétlenül tud biztonságos is lenni egyúttal. Érdekes kérdéseket feszeget ez a témakör és érdemes kicsit elgondolkodni rajta, hiszen vállalati vezetőként nagy a felelősség, és össze kell tudni egyeztetni ezt a két tényezőt.

A biztonságos munkavégzés megteremtésére azért elég sok kezdeményezés és technika, valamint eszközi támogatás jött már létre, de sok esetben azt szokták kérni a gyártással és raktározással foglalkozó vállalatok, hogy a vásárlás előtt látogasson el egy szakember, aki segítséget nyújt a választásban.
Ehhez forduljon hozzánk bizalommal!
Terepszemle közben a szakember megismeri a munkavégzés helyszínét és annak sajátosságait, majd pedig specifikusan olyan kellékeket és a biztonság megőrzését szolgáló eszközöket szerelhetnek fel a megvásárolandó nehézgépekre, melyekre az adott vállalatnak lesz szüksége. Ezáltal mindenki jól jár, az alkalmazottak fokozott biztonság mellett végezhetik munkájukat és a megkívánt, gyors feladat ellátást is teljesíteni tudják.

Ezt követően pedig szakértelemmel, ugyanúgy sajátunkként kezelve nyújtunk szervízszolgáltatást, biztosítjuk az esetleges felmerülő javítási munkálatok elvégzését.

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat