Adapter. De mire?

Rengeteg helyen alkalmazzák, és nagyon sok helyen lenne rá szükség.

2020 február 13.

Sok esetben elkerülhetőek a személyi sérülések, akár a táppénzes időszakok a tönkrement derék okán. Hatalmas segítséget jelenthet kézzel történő ömlesztett áru pakolásánál, de bármilyen áru pakolásánál mindenképpen gyorsítja a folyamatot, kíméli az emberi erőforrás fizikai leterheltségét és nem utolsó sorban megelőzheti a személyzeti sérülések jelentős részét.
Természetesen szakképzetlen munkaerő nincs –ám ha mégis előfordulna- ilyen esetben is fontos lenne, hogy teljes szállítókonténereket tömegesen ne pakoljanak manuálisan, szintén a fenti érveket figyelembe véve.

Targonca adapterekből fergeteges választék áll rendelkezésünkre, és folyamatosan fejlesztik az újabbnál újabb megoldásokat az igények alapján.
Adapterek kiválasztásában is állunk rendelkezésetekre, amennyiben pedig már meglévő adapter felújítására van szükség, úgy abban is igénybe veheted tapasztalatunkat.

De van még jobb hírünk!

Egyedi adapterek legyártását is vállaljuk!

Keress minket bizalommal.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat