Látni és látszani

Látni és látszani nem csak a közutakon fontos!

2020 február 18.

Szerviz alkalmával sok más mellett nagyon fontos, hogy a világítások, jelzőfények működését is ellenőrizzük, szükség esetén javítást eszközöljünk. Kihagyhatatlan ez biztonságtechnikai szempontból, hiszen hatalmas súlyokkal közlekedhet, de önmagában sem veszélytelen ez a stramm munkagép.

Kérésre új fényforrások felszerelésével, beüzemelésével is tudjuk segíteni a jövőbeli munkavégzést. Nagyon elterjedt ezeknél az eszközöknél a kék fényvető, amely kiváló figyelmeztető fény, hiszen akár 5-8 méterrel előre figyelmeztet közeledtére. A kék fény mindenféle szűrés nélkül halad a retinánkig, talán ez az oka annak, hogy preferált megoldás a láthatóságra. Olykor a vörös fényt is használják, ez veszélyre figyelmeztet, nem szimplán mozgó, rendelkező gépre, viszont tudjuk, hogy egy targonca lehet modern, lehet kényelmes, lehet tetszetős, vagy egyszerűen csak munkagép. De minden esetben veszélyes üzem.

A biztonságra mindig maximális figyelmet kell fordítani! Mi ezt tesszük, és erre hívjuk fel Ügyfeleink figyelmét is.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat