Díjmentes állapotfelmérés

Mielőtt targoncát vásárol, tanácsos szakember véleményét kérni. Mi díjmentesen felmérjük a kiszemelt gépet, szakmailag véleményezzük, feltárjuk a hibákat, és a várható költségeket! Azt is megtudhatja, alkalmas-e az adott munkára, az adott feltételekkel.

2021 szeptember 3.

Használt targoncák a piacon

Használt munkagépek, köztük targoncák nap mint nap cserélnek gazdát. Ki azért adja el, mert már nincs szüksége rá, ki azért, mert megváltoztak a tevékenység feltételei, és az elvárások, vagyis más típusú targonca vált szükségessé. És egyre többen adják el a használt targoncájukat azért, mert újra cserélik. 

A használt targoncák piaci értéke

Előfordul, hogy egy használt targonca piaci értéke és az eladási értéke nem fedik egymást. 

Előfordul, hogy a targoncának olyan rejtett hibája van, amelyet csak szakember tárhat fel, a hibajelenségek jellege miatt. Előfordul, hogy a targoncának nem is olyan rejtett a hibája, de a vásárló nincs tisztában a hiba kijavításának várható költségeivel, a költségek nagyságrendjével. És előfordul, hogy egy-egy targonca látszólagos működőképessége valójában csupán hónapokra értendő.

Sajnos sok esetben már csak a tévedést tudjuk megállapítani, és a szomorú tényeket közölni az újdonsült targonca tulajdonosokkal. Ezek igen kellemetlen pillanatok, ügyfeleink részéről, és részünkről is. 

Kampány

Ezért hirdetünk, kampányolunk és beszélünk róla.

Mert az a targonca, amelyiket még harmadik próbálkozás után sem lehet lábra állítani, vagy az, amelyiknek a talpraállítási költsége egyszerűen vállalhatatlan, az nekünk sem üzletképes.

Ezért vállaljuk, hogy megnézzük, kipróbáljuk, leteszteljük, beindítjuk, megmérjük, megvizsgáljuk a kiszemelt targonca minden ellenőrizhető pontját, azért, hogy ügyfelünk jó üzletet csináljon, azért, hogy egy korrekt, üzemképes targoncát állíthasson munkába, azért, hogy később is ügyfelünk legyen, és szervizelhessük azt a targoncát.

Díjmentes állapotfelmérés

Ezért díjmentesen felmérjük a targonca állapotát, és 70km-es körzetben még kiszállási díjat sen számolunk fel.

 

Ezért kérjük, hívjon, keressen, és kérjen fel minket.

 

Legyen az Ön targoncája is üzemképes, megbízható, költséghatékony!

 

Legyen Ön is a mi ügyfelünk!

 

SÓSTÓTARG  2021.09.03.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat