Tisztelt Látogató!

Megtisztelő figyelmét előre is megköszönve, engedje meg, hogy fiatal cégemet bemutassam, és figyelmébe ajánljam szolgáltatói tevékenységeinket.

A SÓSTÓTARG KFT. Nyíregyházi székhellyel fő tevékenységeként targoncák szervizelését, javítását, felújítását választotta. Ebben nem kis szerepe van személyem több évtizedre visszanyúló gépszerelői tapasztalatának, melyet a szakmaszeretet okán hobbiként is űztem. Ide tartoztak motorok és gépek, berendezések javításai, szét- és összeszerelése, hibafeltárása. Mindezek mellett tanulmányaim idején (1987!) szakmámban akkoriban még nagy szerepet kaptak a hidraulikus rendszerek felépítésének, működésének, hibaelhárításának, a gépek- berendezések teljes körű ismeretanyagának elsajátításai. Természetesen targoncákkal is találkoztam ez idő alatt. 12 évig dolgoztam egy nagyvállalat targoncavezetőjeként, ahol a targoncák hibalehetőségeivel, típushibáival hamar szembesültem és javításukban munkakörömtől függetlenül tevékenyen rész vettem. Később hivatásszerűen is foglalkoztam targoncák szervizelésével és javításával az elmúlt néhány évben.

Önálló cég alapításáról az utóbbi időkben határoztam, miután saját elképzeléseimet, szaktudásomat tapasztalataimat, anyag- alkatrész ismeretemet hatékonyabban vélem kihasználni így, mind a saját munkavégzésem, mind a targoncákat üzemeltető ügyfelek megelégedettségének tekintetében.

Fő szempontoknak tartom az ügyfelekkel történő szakszerű részletes kommunikációt, a széleskörű tájékoztatást és nem utolsó sorban a szakszerű munkavégzést, minőségi szerszámhasználatot és alkatrész felhasználást.

Rugalmas hozzáállással a hibafeltárás mielőbbi (24 órán belül!) elvégzését, plusz szolgáltatások nyújtását a speciális tevékenységet végző cégek, munkanapokon túli kiszolgálásával.

Lokálpatrióta személettel kedvezményt nyújtok a helyi cégek tekintetében, a Nyíregyháza és 10 km-es vonzáskörzetén belüli díjtalan kiszállási, és díjtalan útdíj engedménnyel, amely igen jelentős tétel akár csak egy 20km-re lévő javító cég számlatartalmával összevetve.

Remélem ez a rövid ismertető elegendő volt ahhoz, hogy érdeklődésére számíthassak, így hamarosan egy hosszú távú együttműködés veheti kezdetét az Ön cége és a SÓSTÓTARG KFT. között.

Üdvözlettel: Madár István

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat