jelentse be problémáját könnyen, egyszerűen! kollégánk visszahívja!

miért pont a sóstótarg ?

Megtisztelő figyelmét előre is megköszönve, engedje meg, hogy fiatal cégemet bemutassam, és figyelmébe ajánljam szolgáltatói tevékenységeinket.

  • Targonca kisszerviz
  • Targonca nagyszerviz
  • Targonca javítás és felújítás
  • alkatrészek értékesítése
  • Targonca bérbeadás
  • Targonca állapotfelmérés
Válassza a Sóstótarg Kft-t!

partnereink

Feliratkozás

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE HOGY ELSŐ KÉZBŐL ÉRTESÜLJÖN AKCIÓINKRÓL!

Bérelhető targonca
Bérelhető targonca

2021. június 14.

2021. májusától bérelhető munkagéppel bővültünk. Ez a 2,5 tonna teherbírású, gázüzemű, oldalmozgatóval és triplexes toronnyal ellátott NISSAN targonca lesz az Ön segítségére! Könnyen kezelhető, gyors, mozgékony, precíz. Jelenlegi munkaadója is dicséri!

tovább a hírhez >
Félútig a fákért
Félútig a fákért

2021. április 30.

Tavaszi kampányunk, már a közösségi oldalunkon, az "ÜltessfátSÓSTÓTARGGAL" játékunkban elkezdődött, nagyértékű facsemete csomagok felajánlásával. De itt nem állunk meg, mert májusban, csak félútig számolunk útiköltséget minden faiskolának, kertészetnek...

tovább a hírhez >
Főelem felújítás
Főelem felújítás

2021. február 12.

Munkagépek alkatrészeinek cseréje, kisebb-nagyobb javítások elvégzése általában a szükséges kategóriába tartozik. A főelem, az más kérdés. A főelem felújítása költséges, időigényes, és nem biztos, hogy gazdaságos. Targonca váltóművet szedtünk darabokra.

tovább a hírhez >
Ufó a csőben
Ufó a csőben

2020. december 11.

Ezt a fura formájú alkatrészt azért találták ki okos emberek, hogy a gépek erőforrását megóvja a túlmelegedéstől, vagy a lehűléstől. Leginkább egy csőben csücsül, a hűtővízrendszer közepén, és eldönti, hogy merről merre áramoljon a víz. Ő a termosztát.

tovább a hírhez >
Óriások földjén
Óriások földjén

2020. december 8.

Amikor targoncáról esik szó, általában egy másfeles, fürge masinára gondolunk, amivel a targoncás zsonglőr módjára sürög forog a raklapsorok között, vagy teszt üzemmódban az udvaron "ellenőrzi" a kanyarodási szöget. Nos ez a "nagyfiú" kicsit más dimenzió.

tovább a hírhez >
Szüreti kampány
Szüreti kampány

2020. október 8.

Cégünk elhivatott régiónk vidéki gazdaságainak támogatásában is. Már eddig is több lehetőséget nyújtottunk, különböző módon. Októberi kampányunkkal a szőlészetben, borászatban tevékenykedő gazdák, és kisvállalkozások szüreti munkáit segítjük.

tovább a hírhez >
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat