jelentse be problémáját könnyen, egyszerűen! kollégánk visszahívja!

miért pont a sóstótarg ?

Megtisztelő figyelmét előre is megköszönve, engedje meg, hogy fiatal cégemet bemutassam, és figyelmébe ajánljam szolgáltatói tevékenységeinket.

  • Targonca kisszerviz
  • Targonca nagyszerviz
  • Targonca javítás és felújítás
  • alkatrészek értékesítése
  • Targonca bérbeadás
  • Targonca állapotfelmérés
Válassza a Sóstótarg Kft-t!

partnereink

Feliratkozás

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE HOGY ELSŐ KÉZBŐL ÉRTESÜLJÖN AKCIÓINKRÓL!

Legjobb targoncás, az egészséges targoncás
Legjobb targoncás, az egészséges targoncás

2021. november 18.

Targonca üzemeltetőként ügyfeleink elsődleges szempontja, hogy a targonca üzembiztos, hatékony, költségkímélő, megfelelő munka- és teherbírású, hosszú üzemeltetési időtartamra képes munkagép legyen. Ha ez megvan, kell egy jó képességű, ügyes targoncás.

tovább a hírhez >
Díjmentes állapotfelmérés
Díjmentes állapotfelmérés

2021. szeptember 3.

Mielőtt targoncát vásárol, tanácsos szakember véleményét kérni. Mi díjmentesen felmérjük a kiszemelt gépet, szakmailag véleményezzük, feltárjuk a hibákat, és a várható költségeket! Azt is megtudhatja, alkalmas-e az adott munkára, az adott feltételekkel.

tovább a hírhez >
Szolgáltatói Garancia
Szolgáltatói Garancia

2021. augusztus 18.

A garanciavállalás mostanra természetessé vált. Legyen az gyártói, kereskedelmi, vagy szolgáltatói garancia. A garancia lényege, és a vállalatok közötti különbözőség azonban a garanciális teljesítésben rejlik. A targoncaszerviz egy speciális példája ennek

tovább a hírhez >
Bérelhető targonca
Bérelhető targonca

2021. június 14.

2021. májusától bérelhető munkagéppel bővültünk. Ez a 2,5 tonna teherbírású, gázüzemű, oldalmozgatóval és triplexes toronnyal ellátott NISSAN targonca lesz az Ön segítségére! Könnyen kezelhető, gyors, mozgékony, precíz. Jelenlegi munkaadója is dicséri!

tovább a hírhez >
Félútig a fákért
Félútig a fákért

2021. április 30.

Tavaszi kampányunk, már a közösségi oldalunkon, az "ÜltessfátSÓSTÓTARGGAL" játékunkban elkezdődött, nagyértékű facsemete csomagok felajánlásával. De itt nem állunk meg, mert májusban, csak félútig számolunk útiköltséget minden faiskolának, kertészetnek...

tovább a hírhez >
Főelem felújítás
Főelem felújítás

2021. február 12.

Munkagépek alkatrészeinek cseréje, kisebb-nagyobb javítások elvégzése általában a szükséges kategóriába tartozik. A főelem, az más kérdés. A főelem felújítása költséges, időigényes, és nem biztos, hogy gazdaságos. Targonca váltóművet szedtünk darabokra.

tovább a hírhez >
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat