Elérhetetlennek tűnő targonca alkatrészek

Egyes targoncák alkatrészutánpótlása akadozhat, sőt egy idő után teljesen megszűnhet. Ezért ezekre a típusokra, illetve ezekre a targonca matuzsálemekre egyedi gyártást kell rendelni, speciális műhelyekben, ahol a legelképesztőbb feladatokat is megoldják.

2023 szeptember 19.

Az ilyen targonca alkatrészek legyártatása igen nagy körültekintést, szakértelmet és türelmet kíván. 

Fontos a jó kapcsolat olyan speciális szakműhelyekkel, ahol ezeket a targonca alkatrészeket legyártják. Amely szakműhelyek egyébként az ilyen, kívülről jövő, eseti megrendelések számára teljesen elzártak, kapacitáslekötésük, és egyéb elkötelezettségük miatt.

A SÓSTÓTARG KFT. megbízhatósága, tárgyalóképessége és szakmai háttere azonban lehetővé teszi, hogy ezen műhelyek kapui megnyíljanak számára, és kivételes helyzetekben egyedi gyártásokat végezzenek el részére.

 

Az ország számos pontján, több ilyen speciális szakműhellyel tartjuk a kapcsolatot, amelyek kéréseinket legtöbb esetben teljesíteni tudják.

 

Ezért, ajánljuk ügyfeleink figyelmébe is, hogy a már lehetetlennek tűnő, alkatrészhiány miatt félreállított targonca javításával is megkereshetnek bennünket. Azt nem tudjuk szavatolni, hogy minden esetben megoldást találunk, de számos eset bizonyítja, hogy megoldást találtunk ott, ahol más szakműhelyek már lemondtak a targonca javításáról. 

 

Ha Önnek is van egy Kalmár, Hyundai, Hyster, Balkancar, Linde, vagy más típusú, esetleg régi évjáratú, de összességében még jól karbantartott, egyébként üzemképes targoncája, amely alkatrészhiány, vagy megoldatlan probléma miatt lett félreállítva, és szívesen tenne egy próbát, ne habozzon, hívjon fel minket!

 

Legyen Ön is a mi Ügyfelünk!

 

SÓSTÓTARG 2023.09.19.

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat