Emelőgép-, targonca alkatrészek

 Emelőgép-, targonca alkatrészek. Márkafüggetlen targoncaszervizként meg kell találni a forrást minden olyan targonca márka alkatrészeinek beszerzésére, amelyek ma Magyarországon használatban vannak. Lehet az 1,5 , vagy 7 tonnás targonca, ollós emelő, vagy akár raklapemelő. Ha megvan, meg kell találni azt a minőséget, ami a targonca tökéletes üzemeltetéséhez elengedhetetlen, és amelyet az ügyfél is megfizet. A minőség nagyon fontos. Manapság már nem elégséges elvárás egy alkatrésszel szemben, hogy, "mindegy, csak kerek legyen, és működjön". Mert, ha nem tökéletesen kerek, vagy nem tökéletesen működik, esetleg nem megfelelő anyagösszetételű, fél év, és cserélhetjük újra, a körülötte lévő, vagy vele kapcsolatban álló alkatrészekkel együtt. Szóval egy alkatrész, ha kell, igenis legyen minőségi, ha nem szükséges a full verzió, a helyettesítő termék is elvégzi a dolgát. Ezt az egyensúlyt kell megtalálni, és kezeskedni érte. Mi kezeskedünk, az általunk beépített alkatrészekre.  (Az alkatrészek nevei a képre mutatva jelennek meg, illetve a képet megnyitva, a kép alatt is olvasható.)

Az alkatrészek beazonosítása márka, típus, évjárat, gyáriszám, és motorszám alapján, vagy egyedi méretvételezéssel történik. Kérje segítségünket, helyszíni adatfelvétellel és méretezéssel beazonosítjuk, beszerezzük és beépítjük Önnek a hibás alkatrészt!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat