Egy lépéssel közelebb!

"Dinamikusan fejlődő vállalkozás" címhez méltóan, újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Új helyszínnel jelentünk meg a térképen, mely remélhetőleg 2-3 éven belül felveszi a ritmust a 38-as főút forgalmával, az M3-astól, Tokajtól és Nyíregyházától is 18 percre.

2024 január 15.

A fejlődés nem állhat meg

Mobil targoncaszerviz tevékenységi formánkat immár kinőve, a telephelyi kiszolgálást megcélozva 2022.-ben vásárolt saját tulajdonú ingatlanon a SÓSTÓTARG KFT. megkezdi a targoncaszerviz tevékenység telephelyi szintű üzemeltetését. Egy-két "apróság" még hátravan, néhány szerelőműhely és egy kellemes ügyfélszolgálati fogadóhely kialakítása. Reményeink szerint 2-3 éven belül már itt fogadhatjuk ügyfeleinket, és itt folytathatjuk a minőségi szolgáltatást egy szélesebb körű, komplexebb tevékenység formájában.

 

Frekventált helyen 3x18

A helyszín kiválasztásánál elsődleges szempont volt a gyors, és kényelmes megközelíthetőség, és a megyeközponttól való kis távolság. Az már csak érdekesség, hogy 3 irányból is mindössze 18 perc az út. Az M3-as autópályától, Nyíregyháza központjától, és Tokaj központjától egyaránt.

 

A szolgáltatás változatlan minőségben folyik

Addig is, amíg a telephelyet üzemszerűen birtokba nem vesszük, szolgáltatásunk változatlan minőségben, mobil targoncaszervizként folyik, ügyfeleink maximális és teljeskörű kiszolgálásával.

 

 

További érdekességek

Ha még ennél is többet szeretne tudni, és kíváncsi még néhány érdekes részletre, csörgessen meg minket! Sőt...

 

Legyen Ön is a mi Ügyfelünk!

 

 

SÓSTÓTARG 2024.01.15.

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat