Nem változik a kiszállási díjunk! Avagy, ami igazán fontos

2022.07.29.-étől a cégek részére piaci áron értékesíthető az üzemanyag. Így a SÓSTÓTARG is mostantól több, mint a duplájáért tankolhatja szervizautóit. Ezzel magától értetődő lenne, hogy kiszállási díjainkat emeljük. De nem az! A mi célunk ettől fontosabb

2022 július 31.

Fontos:

- Egy vállalkozás életében fontos, hogy olyan tevékenységet végezzen, szolgáltatást nyújtson, amelyben szakértő, felelősségteljes, magabiztos, következetes, rátermett, és a rendelkezésre álló erőforrásokkal mindösszesen nyereséges.

- Fontos, hogy a meghatározott irányt, vállalt feladatokat, felkínált lehetőségeket a legmesszebbmenőkig tartani tudja.

- Fontos, hogy a kitűzzött célokat soha ne tévessze szem elől, még akkor sem, ha nehézségekkel találkozik. 

- És fontos, hogy az elért eredményeket megtartsa, még akkor is, ha a józan ész esetleg mást diktálna.

 

A SÓSTÓTARG KFT. a targoncaszerviz tevékenységében elismert és bizonyított szakértelemmel, felelősségteljesen, magabiztosan, következetesen, és rátermetten tevékenykedik, és a rendelkezésre álló erőforrásokkal összességében nyereségessé vált.

- Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a megbízások újra és újra megtalálnak bennünket, hogy a régi ügyfelek állandó partnerekké váltak, hogy megbízhatóságunk ajánlások útján terjed, valamint, hogy fejlődésünk szemmel látható.

 

A meghatározott irányt, a vállalt feladatokat, felkínált lehetőségeket továbbra is tartja.

- Az ügyfélkapcsolatokat prioritásként kezeljük, a kezdetektől vállalt technológiai- és munkafolyamatból és a minőségi színvonalból nem engedünk, a kedvezményeinket továbbra is fenntartjuk.

 

A kitűzött célokat nem téveszti szem elől.

- Kezdeti célunk az volt, hogy minőségi, versenyképes szolgáltatást teremtsünk meg a piacon. Célunkat teljesítettük, és ez továbbra is fontos küldetésünk marad. 

 

Az elért eredményekhez ragaszkodik.

- Immáron százhatvan ügyfelünkkel tartjuk folyamatosan a kapcsolatot, szervizeljük, és javítjuk gépeiket, nyújtunk szolgáltatásokat részükre. Ez óriási eredmény, ha számításba vesszük, hogy cégünk még nincs 3 éves. ( És valahol itt rejlik az igazán fontos dolog.)

 

Ami igazán fontos

Az ügyfeleket megtalálni, "megszerezni" sem egyszerű dolog manapság, de megtartani, folyamatosan megfelelni igényeiknek, elvárásaiknak, alkalmazkodni hozzájuk, valóban óriási feladat. Ez az igazán nagyszerű, és fontos a mi számunkra. Egy stabil ügyfélbázis a legékesszólóbb bizonyítéka annak, egy vállalkozás részéről a tekintetben, hogy az irány jó.

 

Ezért döntöttünk úgy, hogy a megváltozott körülmények, a megnövekedett gépjármű üzemeltetési költségek ellenére sem emelünk útdíjat, és továbbra is megtartjuk a Nyíregyháza és 10km-es vonzáskörzete területre vonatkozó kiszállási díjmentességünket!

 

Ezzel szeretnénk köszönetet mondani jelenlegi ügyfeleinknek, hogy minket választottak, hogy bennünk bíznak, és ezzel szeretnénk bátorítani minden jövőbeni, lehetséges ügyfelünket, hogy méltányolva erőfeszítéseinket, céljainkat,.... minket válasszanak.

 

 

Legyen Ön is a mi Ügyfelünk!

 

SÓSTÓTARG  2022.07.31.

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat