Szezonális kedvezmény

Szezonális ajánlatunk élelmiszeriparban tevékenykedő cégek hétvégi, és sürgősségi kiszolgálása felár nélkül. Konzervüzemek, zöldség- és élelmiszer nagykerek, hűtőházak, borászatok, terményfelvásárlók, őstermelők szezonális kedvezménye szeptemberig.

2020 július 12.

Felár nélkül! 

2020. július elsejétől minden, élelmiszeriparban tevékenykedő cég targonca javítási, -szervizelési munkálatait hétvégén is, és a hagyományos munkaidőn túl is, akár sürgősségi hibaelhárításkor is, az általános díjszabással teljesítjük, felár nélkül!

A folyamatos munkavégzéshez, feszített munkamenetben, főleg szezonális jelleggel, nagyon fontos, hogy a kiszolgáló géppark mindig üzemképes legyen. Ebben segítünk meglévő, és leendő partnereinknek, hogy a hagyományos munkaidőn túli, és munkanapokon kívüli, valamint a sürgősségi szolgáltatásokat felár nélkül végezzük

július 01.-től szeptember 30.-ig.


Meglévő kedvezmények

A meglévő, bevált kedvezményeket, úgymint a nyíregyházi ingyenes kiszállás, a flottakedvezmény, valamint az első nagyszerviz kedvezményt továbbra is fenntartjuk az év végéig.

 

Technikai menet

A hétvégi szervizek, amennyiben alkatrészrendelést igényelnek, előzetes adategyeztetést követően történnek. A raktárkészletről teljesíthető alkatrészek esetében azonnal, a helyszínen elvégezhető a szervíz, akár vasárnap délután.

A hétvégi hibafeltárások természetesen azonnal kivitelezhetőek, bármilyen napszakban.

A hétvégi javítások a meghibásodás jellegétől függően azonnali hibaelhárítással, vagy későbbi, alkatrészfelújítást, vagy alkatrészrendelést követően történhetnek. 

A hétvégi felújítások, főbb targoncaelemek cseréi is azonnal kivitelezhetőek, vagy alkatrészigény esetén, előzetes adategyeztetéssel ütemezhetőek.

Garanciális gépbeállítást vagy hibafeltárást, esetenként hibaelhárítást természetesen hétvégén is díjmentesen végzünk. Cégünk elismertségét, és megbecsültségét nagyra értékelve, és továbbra is szem előtt tartva, legfontosabb partnereink megelégedettsége. Ezért az általunk elvégzett targoncaszervizekkel, targoncajavításokkal összefüggő garanciális felkéréseket mielőbb, díjmentesen teljesítjük!

 

Amíg a telepen ember mozog

Többműszakos munkarendben dolgozó cégek esetében a műszakok ideje alatt, bármilyen időpontban fogadunk sürgősségi hívást, és teljesítünk szolgáltatást, amennyiben a műszakban található olyan vezető vagy képviseletre jogosult személy, vagy megbízott, aki az általunk elvégzett munka hitelesítését vállalni tudja. (Munkalap aláírása, bélyegzővel ellátása, munka- és gép átvétele, leellenőrzése)

Telepfelügyelettel rendelkező cégek esetében is megvalósítható a munkaidő utáni, targonca javítási szolgáltatás, amennyiben a felügyeletet ellátó személy rendelkezik olyan megbízással, amely felhatalmazza őt az általunk végzett munka hitelesítésére. (Munkalap aláírása, bélyegzővel ellátása, munka- és gép átvétele, leellenőrzése)

 

Már alkalmazott eljárás

Meglévévő ügyfélkörünkben már alkalmazzuk a munkaidőn túli, és a hétvégi szolgáltatást, például gabonafeldolgozó-, és konzervgyártó üzemekben, élelmiszer nagykereskedésben, és hűtőházakban történt szolgáltatásról, a szezonális kedvezmény alapján történik az elszámolás.

 

Ha nem élelmiszeripar

Természetesen nem élelmiszeripar jellegű tevékenységet folytató cégeket is kiszolgálunk munkaidőn túl, és munkanapokon kívül. Az ő esetükben megrendeléstől, és gépparktól függően, egyedi ajánlattétellel történik a sürgősségi szolgáltatás. Ilyen szolgáltatást is nyújtottunk már több alkalommal, raklapgyártó, és fémmegmunkáló cégeknél.

 

Fontos a gyorsaság

A targonca veszélyesüzemű munkagép, amely esetenként több ember munkáját segíti, vagy megszervezett szállítmányozásokat szolgál ki, tehát egy rendszer fontos eleme. Ezek miatt fontos, hogy a meghibásodást követően minél hamarabb sor kerüljön a targonca újbóli, biztonságos üzembehelyezésére. Számunkra fontos ügyfeleink bizonyossága afelől, hogy a tevékenységében üzemelő targonca meghibásodását a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk, és az állásidőt minimalizáljuk.

 

Ne hagyja, hogy targoncája napokig álljon tétlenül! Keressen fel minket, kérje szezonális kedvezményünket!

Legyen Ön is a mi ügyfelünk!

 

SÓSTÓTARG KFT. 07.12.

 

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat