Átlátható szerviz díjak

Cégünk szakmai felépítésének egyik fontos pillére volt a szervizdíjak fajsúlyának megállapítása, egyensúlyt találva a működőképesség és a versenyképesség között, szem előtt tartva leendő ügyfeleink megelégedettségét, az egyszerűséget, és az átláthatóságot

2020 május 18.

 Cégünk megalapítását követően a szakmai felépítés egyik fontos pillére volt a targoncák javítási- szervizelési munkadíját meghatározó szervizdíjak fajsúlyának megállapítása, piaci palettára történő felhelyezése oly módon, hogy egyensúlyt találjunk a működőképesség és a versenyképesség között, szem előtt tartva leendő ügyfeleink megelégedettségét. Ezért döntöttünk egy egyszerű, átlátható szervizdíjcsomag kialakítása mellett.

- REZSIÓRADÍJ

A díjcsomag legfontosabb eleme a rezsióradíj, amely a szolgáltatói tevékenység végzésének időtartamát jelzi, akár targonca hibafeltárási-, akár targonca javítási-, akár targonca szervizelési munkafolyamatról legyen szó. Mennyiségi egysége óra, mennyisége a telephelyre történő érkezéstől a telephely elhagyásának időpontjáig, tört idejű elszámolással értendő.

Általában véve elmondható, hogy egy különösebb bonyodalmak nélküli kisszerviz 2-3 órát, egy nagyszerviz 4-6 órát vesz igénybe. Árajánlataink részletesen tartalmazzák a rezsióradíj egy főre vetített (vagy szükség szerinti, több szakember együttes ) rezsióra mennyiségét, azonban csak megközelítő értékben, éppen azért, mert előre nem látható a munkafolyamat minden körülménye. Az esetek többségében a beajánlott rezsióra mennyiség megegyezik a valós munkaidő mennyiséggel. Néhány esetben több, és néhányszor kevesebb a tényleges szolgáltatói tevékenységgel töltött munkaidő. Az árajánlatokat targonca típusonként és munkafolyamatonként külön-külön bontjuk, hogy ügyfeleink valóban átlássák az egyes targonca javítási, vagy targonca szerviz folyamatok bekerülési értékét.

Rezsi óradíjunk 2020. december 31-ig 7.000.- Ft+ÁFA/óra.

Ez alól kivételt jelentenek a Flottakedvezménnyel rendelkező ügyfeleink (-10%), az Első nagyszervizes ügyfeleink (-10%), vagy az olyan egyszeri szolgáltatói díjkedvezmények, melyeket kampányszerűen alkalmazunk, mint pl. az áprilisi "Vészhelyzeti 15%-os kedvezmény".

- KISZÁLLÁSI DÍJ

A kiszállási díj azt az időtartamot jelenti, amíg székhelyünkről az ügyfél telephelyére érkezünk. Mennyiségi egysége óra, mennyisége a jelenleg használatban lévő útvonaltervező alkalmazások által is megadott, legrövidebb út, normál útviszonyokra értendő időtartama. Árajánlatainkban megadott kiszállási időtartam, tört értékű, fix, vagyis nem módosul, még akkor sem, ha a targonca javításának telephelyére történő kiérkezés valamilyen okból több időt vesz igénybe.

Kiszállási díjunk 2020. december 31-ig 4.500.-Ft+ÁFA/óra.

Ez alól kivételt jelentenek a Nyíregyházi telephelyű, vagy 10 km-es vonzáskörzetben lévő ügyfeleink (ingyenes), a Flottakedvezménnyel rendelkező ügyfeleink (-10%), az Első nagyszervizes ügyfeleink (-10%), vagy az olyan egyszeri szolgáltatói díjkedvezmények, melyeket kampányszerűen alkalmazunk, mint pl. az áprilisi "Vészhelyzeti 15%-os kedvezmény".

- ÚT DÍJ

Az Út díj azt a távolságot jelenti, amely székhelyünktől a targonca javításának telephelyére történő kiérkezés között mérhető, a jelenleg használatban lévő útvonaltervező alkalmazások által is megadott, legrövidebb út. Mennyiségi egysége kilométer (km). Árajánlatainkban megadott útdíj mennyiségi értéke fix, vagyis nem módosul, még akkor sem, ha a targonca javításának telephelyére történő kiérkezés bármilyen okból kerülőúton történik.

Út díjunk 2020. december 31-ig 150.-Ft+ÁFA/km.

Ez alól kivételt jelentenek a Nyíregyházi telephelyű, vagy 10 km-es vonzáskörzetben lévő ügyfeleink (ingyenes), a Flottakedvezménnyel rendelkező ügyfeleink (-10%), az Első nagyszervizes ügyfeleink (-10%), vagy az olyan egyszeri szolgáltatói díjkedvezmények, melyeket kampányszerűen alkalmazunk, mint pl. az áprilisi "Vészhelyzeti 15%-os kedvezmény".

Ez a szolgáltatói díjcsomag már önmagában is igen kedvező és versenyképes a targonca javítást és targonca szervizt végző szolgáltatók között, még a Kelet-Magyarországi régió tekintetében is.

Azonban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy önmagában a díj, még nem minden!

A rezsióra tekintetében nagyon fontos, hogy az elszámolt időtartam valóban targonca javítási - szervizelési munkafolyamattal telt teljes egészében, valamint, hogy a munkafolyamat gyors, precíz és hatékony volt! Az utóbbiak jelentősen függnek a targonca szervizelést végző szakember felkészültségétől és a rendelkezésre álló gépek- berendezések (kiegészítő segédanyagok- alkatrészek) minőségétől, egyáltalán, azok meglététől! Egy kisszerviz nálunk azért végezhető el 2-3 óra alatt (még a teljes targonca felülvizsgálattal is!), mert gyakorlott, több szakterületen jártas szakember, igényesen és valóban igény szerint felszerelt gép- berendezés, segédanyag állománnyal érkezik a helyszínre. A kiszállási és útdíj tekintetében megyeszékhelyünktől -igen nagy területet figyelembe véve- közelebb helyezkedünk el más szolgáltatóktól, a távolabbi telephellyel rendelkező ügyfeleinknek pedig kompromisszumos megoldásokkal szoktunk kedvezni, kapcsolt ügyfélkör kiépítéssel.

A targonca mielőbbi hibafeltárása, a targonca javítása, a targonca karbantartása és a targonca szervize sok szempontból fontos, felkészült szakembert igénylő szolgáltatás. Biztonságtechnikai szempontból a veszélyesüzemet végző munkagépek, így a targoncák is sérülten, meghibásodott állapotban balesetveszélyesek. A rosszul, nehézkesen üzemelő targonca akadozva, vagy rosszul látja el feladatát, nem teljesít hatékony munkavégzést, vagyis gazdaságtalan. Tehát az üzemeltető érdeke mindenképpen a targonca üzemképes állapotban tartása, rendszeres szervizeltetése. De az üzemeltető érdeke az is, hogy ezt a lehető legkevesebb ráfordítással valósítsa meg. Ezt az egyensúlyt kell megtalálnunk ügyfeleinkkel. Hogy a targoncák valóban szakmai hozzáértéssel kerüljenek üzemképes állapotba, versenyképes áron, átlátható szervizdíjakkal.

 

Legyen Ön is az ügyfelünk!

 

Kérjen árajánlatot itt weboldalunkon a "SZERVIZ BEJELENTÉSE" fülön, vagy írjon e-mail címünkre, esetleg hívja telefonszámunkat!

 

06 20 555 0505

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat