15% Díjkedvezmény partnereinkért

Partnereink támogatása a nehéz időkben is fontos számunkra. Ezért a meghirdetett vészhelyzeti kedvezményt továbbra is fenntartjuk! 15% kedvezményt nyújtunk minden új és régi ügyfelünknek, targonca javításra, szervizelésre a teljes díjtételből!

2020 április 17.

 2020.03.30.-án meghirdetett vészhelyzeti kedvezményünket továbbra is fenntartjuk. Bár a jelen gazdasági helyzet cégünket is érintette, mi mégis fontosnak tartjuk, hogy meglévő és új ügyfeleinket támogassuk ezen időszak alatt. Mindezidáig több partnerünk élt ezzel a lehetőséggel, és rendelte meg targoncája javítását a kedvezményes díjfizetéssel. Így a gép üzemképtelensége, vagy hibás működése miatt nem kellett munkafolyamatokat leállítani, üzemegységet bezárni. Új ügyfelek is megkerestek bennünket, hogy kihasználják a kedvezmény adta lehetőségeket. Így mi is bizonyíthattuk szakmai rátermettségünket, rugalmasságunkat. Üzletpolitikai hozzállásunkkal pedig meggyőztük őket arról, hogy célunk a hosszútávú, fokozatos fejlődés, kedvező díjakkal, amely a jelenlegi piacon egyedülálló.

Kérjen árajánlatot targonca kisszervizére, targonca nagyszervizére, targonca javítására, targonca felújítására, targonca biztonsági berendezésének cseréjére, targoncaülés felújítására vagy cseréjére, targonca (tömör vagy fúvott) abroncs cseréjére, targonca adapterek javítására  vagy cseréjére, emelőoszlop javítására, vagy görgőcserére, oldalmozgató keret cseréjére, motor felújítására, fékdob felújítására, fékrendszer komplett felújítására, hidraulikus rendszer felújítására. Az árajánlat egy óriási lehetőséget nyújt Önnek arra vonatkozóan, hogy megismerje cégünk dokumentációs tájékoztató rendszerét, aprólékosságát, és szakmai hozzáállását. Betekintést nyújt az anyag-alkatrészárak és a szolgáltatási díjak viszonyszámaiba. Szakmai segítséget is nyújhat egyes hibák okainak feltárásában.

Keressen minket Ön is, győződjön meg róla, hogy szakmai elhivatottságunk, és ügyfélközpontú üzletpolitikánk az Ön javát szolgálják!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat