Félútig a fákért

Tavaszi kampányunk, már a közösségi oldalunkon, az "ÜltessfátSÓSTÓTARGGAL" játékunkban elkezdődött, nagyértékű facsemete csomagok felajánlásával. De itt nem állunk meg, mert májusban, csak félútig számolunk útiköltséget minden faiskolának, kertészetnek...

2021 április 30.

Tavalyi kampánysorozatunkat idén is folytatjuk, mindig új és újabb lehetőségekkel, kedvezményekkel, meglévő és új ügyfeleink számára!

FÉLÚTIG A FÁKÉRT

Már a közösségi oldalunkon is kifejeztük, hogy mennyire fontosnak tartjuk a faültetést, és hogy minden évben hozzájárulunk Nyíregyháza faállományának bővítéséhez, és ezzel az aktív zöldfelület növeléséhez. A fák szeretetének továbbadása, az ültetési hajlandóság növelése, vagy egyáltalán a faültetésről való meggyőzés, már teljesen más téma. Valamiért még mindig nem egyértelmű, hogy kertes házakban, falusi övezetben, vagy tanyán, kihasználva a lehetőséget és a teret, fát ültessenek az emberek. Akár a külvárosi ingatlanokon, akár vidéken, rengeteg kihasználatlan terület áll pucéran, némi füvesítéssel, és esetleg pár cserjével. Fáért kiáltanak.

A fa árnyékot ad, párásít, klimatizál, bevonzza a madarakat, és nem utolsó sorban közösséget teremt. Óriási értéket képvisel!

Mit tehetünk mi? Mit tehet egy targoncaszervizzel foglalkozó vállalkozás, az ügy érdekében? Látszólag semmit.

Egy keveset azért mégis. Közösségi oldalunkon felajánlott facsemete csomagjainkkal máris kedvet hozhatunk egy-két családnak a faültetéshez, neveléshez. És mint tudjuk, ami a szomszédnak van, az nekünk is kell. Tehát akár példaértékű is lehet, és mások is belevágnak.

Mit tehetünk még?

Apró figyelmesség a faiskolák és kertészetek felé, útiköltség kedvezményünk, mely reklámértékkel is bír, nemcsak a SÓSTÓTARG részéről, de a faiskolák és kertészetek részéről is. Minél többet hallanak és olvasnak az emberek egy témáról, egy ágazatról, annál érdeklődőbbé válnak, és annál több eséllyel fognak betérni egy faiskolába, vagy kertészetbe, faültetési szándékkal.

 

Félútig a fákért kedvezményünk:

2021. 05.01. - 05.31.-ig minden faiskola, kertészet, faültetvény, vagy csemetézéssel, és ezek értékesítésével foglalkozó cég, vagy vállalkozás részére, szolgáltatásaink elvégzésekor 50%-os kiszállási- és útiköltséget számítunk fel!

A kedvezmény érvényes azokra a szolgáltatásokra, targonca javításokra, targonca szervizekre, melyeket ez időszak alatt rendelnek meg, de később kerülnek elvégzésre. A kedvezmény oly módon összevonható más érvényben lévő kedvezményünkkel, hogy a flottakedvezmény, vagy első nagyszerviz kedvezmény 10%-a a targonca javítási szolgáltatásra és a targonca alkatrészekre érvényes, míg a kiszállási díj, illetve az útdíj 50%-os kedvezménnyel kerül kiszámlázásra, ezeknek a vállalkozásoknak, ebben az időszakban.

Tehát, ha pl: egy vásárosnaményi kertészetben szeretnének élni a kedvezménnyel, akkor nekik csak baktalórántházáig kell kifizetni a kiszállási díjat. Hát, ezért félútig.

És, hogy ez a kedvezmény miért olyan lényeges? Nagyon lényeges! Aki kicsit is jártas a szállítási-, vagy kiszállási költségek világában, ismeri a tarifákat, és a felmerülő szolgáltató elérhetőségét km-ben, az hamar rájön, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi a kiszállási díj!

Ezért tavaly is, több kiszállási díjat érintő kampányunk volt, és jelenleg is érvényben van egy országos magazinban, 07.31.-ig meghirdetett, 50%-os kiszállási díjkedvezményünk, mely természetesen más feltételhez kötött, és természetesen, szintén "zöld" témával kapcsolatos.

 

Mi megtettük a fél utat, a fákért, tegye meg Ön is!

 

Legyen Ön is a mi ügyfelünk!

 

SÓSTÓTARG  2021.04.30.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat