Levegőt a motornak, levegőt nekünk!

A levegő minőségéért egyénenként és cégként is sokat tudunk tenni. Személyautókhoz hasonlóan targoncák esetében is, a légszűrők megfelelő időközönkénti cseréje, nemcsak a motor által kibocsátott levegő minőségét befolyásolja, de költségeinket is!

2020 április 30.

A rossz minőségű, pontatlan légszűrő betétek nem védik megfelelően a targonca motorját a szennyeződésektől, megnövelik a fogyasztást, csökkentik a teljesítményt, sőt előfordul, hogy a gyatra szűrőt a motor szó szerint felzabálja.
A szennyeződött, ritkán cserélt levegőszűrő korlátozza a motor levegő ellátását, tökéletlen égés következtében korom képződik, ami lerakódik a gyertyákon, szelepeken stb. Csökken a kompresszió és a teljesítmény!
Mindkét esetben a tökéletlen égés miatt az üzemanyag nem tiszta égéssel, igen nagy mértékben levegőszennyező anyagok kíséretében távozik.
Tehát a rossz minőségű, vagy ritkán cserélt levegőszűrők egyaránt károsítják a motort, ezáltal csökkentik annak élettartamát, csökkentik a teljesítményt, növelik a fogyasztást, és főként, súlyosan károsítják levegőnket! 
Mi elmondhatjuk, hogy ügyfeleink felelősségteljes targonca üzemeltetők, és szakmai iránymutatásunkkal ők is a takarékosság és a környezettudatosság elvét képviselik, ezért a légszűrők cseréje náluk, szervizeink alapeleme! 
Legyen ez az Ön cégénél is, legyen Ön is a mi ügyfelünk!
Szervizeinkkel a tiszta levegőért, gyerekeink és unokáink tiszta levegőjéért!

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat