Szüreti kampány

Cégünk elhivatott régiónk vidéki gazdaságainak támogatásában is. Már eddig is több lehetőséget nyújtottunk, különböző módon. Októberi kampányunkkal a szőlészetben, borászatban tevékenykedő gazdák, és kisvállalkozások szüreti munkáit segítjük.

2020 október 8.

 A kampány

A SÓSTÓTARG KFT. októberi ajánlata szőlészetben és borászatban tevékenykedő gazdák, kisvállalkozások segítése, egy csepp kedvezménnyel. És ahogy a régi reklámszöveg is mondja, "minden cseppje kincs", így a segítségnek, támogatásnak, kedvezményeknek is ebben az időszakban minden cseppje kincs. A  cseppnyi kedvezményünk pedig a következő:

A kedvezmény

Minden olyan szőlészetben, borászatban tevékenykedő gazda, kisvállalkozás részére -amely targoncát vagy raklapemelőt használ, üzemeltet- az októberben megrendelt targonca, vagy raklapemelő szervizelését, javítását, felújítását 50%-os kiszállási- és útdíjjal számlázzuk ki. Továbbá részükre 2020.12.31.-ig a hétvégi, munkaidőn túli, vagy sürgősségi szolgáltatások alkalmával, sem a javítási-, sem a szerviz-, sem a kiszállási díjra felárat nem számolunk fel.

Ez óriási kedvezmény, ha figyelembe vesszük, hogy négy megyét érintő régiónkban a szőlészetek, borászatok gyakran többszáz kilóméternyi távolságra vannak egy-egy nagyobb várostól, szervizcégtől. Ilyen esetekben a kiszállási költség igen magas. Ennek ilyen mértékű csökkentése csakis minimális üzemanyagár-megtérüléssel lehetséges. Azonban fontosnak tartjuk, hogy egyes esetekben ügyfeleinket támogassuk engedményeinkkel, hogy átlendüljenek bizonyos nehézségi korlátokon, hogy döntést tudjanak hozni.

Jelentősége

Egy kedvezmény bevezetésének igenis nagy jelentősége van! Ugyanis sok esetben a magas javítási-, és a magas kiszállási költségek tántorítják el az üzemeltetőket a munkagépek javításának elvégeztetésében. Így a javítás legtöbbször elhalasztásra kerül, a munkagép állaga, állapota, munkaképessége egyre romlik, míg végül a használhatatlan kategóriába kerül, ahonnan igen költséges visszahozni.

Egy-egy munkagép kiesése egy vállalkozásban azt jelenti, hogy a munkafázisokkal lassabban, nehezebben haladank, sőt, emberi erővel pótolják a munkagép kiesését, ami valljuk be sokszor "emberfelettinek" tűnik. A dolgozó, alkalmazott, munkás... nevezzük, ahogy tetszik, előbb-utóbb megelégeli a nehéz, sokszor teljesíthetetlen fizikai munkát, és vagy önszántából mond fel, vagy egészségügyi problémái keletkeznek. A kiesett dolgozót pótolni időigényes, és veszteséges. Az egészségügyi problémával küzdő alkalmazott óriási pluszköltséggel jár.

Tehát az elhanyagolt munkagép egy idő után magával hozza a fluktuációt -a vállalkozásból "átjáróház" lesz-, és a betegállományban lévő alkalmazottak pluszköltségét. Ugye milyen egyszerű. Egyszerű matek. A munkagép javítási költségén megtakarított összeg, később sokszorozódva távozik az ablakon.

Tehát elsősorban a döntésben szeretnénk segíteni, hogy a csökkentett kiadás kevesebb teherrel járjon, nagyobb kedvvel és határozottsággal döntsenek a javítás mellett, és később is több gondot fordítsanak a folyamatos karbantartásra.

A befektetett energia mindig megtérül, mindig!

Egy folyamatosan, hibajelenség és zavar nélkül üzemelő munkagép biztosítja a munkafolyamatok gördülékeny, dinamikus haladását, az alkalmazottak pozitív hozzáállását és nem utolsósorban a biztonságos tevékenységet!

A javítási- szervizelési folyamatok során tapasztalt munkagép-kezelői konzultációk, megbeszélések, tanácsadások pozitív irányba terelik a munkamorált is, abból a szempontból, hogy egy szakember által, részletesen előadott "karbantartási-kezelési utasítás" nagyobb eséllyel talál meghallgatásra. Ezt követően, az alapvető karbantartási, és kezelési momentumok betartásával maga a kezelő segíti saját munkáját, és nem utolsó sorban a közösség, a kollektíva munkáját azzal, hogy gondot fordít a munkagép jó állapotának megőrzésére, figyelemmel kíséri a működésbeli változásokat, időben jelzi a hibákat, igényt tár fel az üzemeltetővel szemben, tájékoztatást ad az esetleges kiesés következményeiről. 

Tehát igenis fontos, hogy támogassuk azokat a targoncaüzemeltetőket, akik nehezen döntenek, vagy esetleg elhatárolódnak egy munkagép karbantartását illetően. Fontos, hogy megadjuk a lehetőséget egy kedvezőbb feltétellel, egy cseppnyi kedvezménnyel.

És az október szóljon most a szőlőgazdaságokhoz, és borászatokhoz.

 

Éljen Ön is egy cseppnyi kedvezményünkkel, adjon esélyt annak a targoncának!

 

Legyen Ön is a mi ügyfelünk!

 

SÓSTÓTARG KFT. 2020.10.08.

 

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat