Változó szolgáltatói díjak, állandó minőség, megmaradó piaci előny a targonca szervizben

Cégünk a kezdetektől tartani tudta szolgáltatói díjait. 2022-ben azonban mérsékelt emeléssel követnünk kell a gazdasági változásokat, hogy megőrizzük stabilitásunkat. A szolgáltatásunk minősége viszont továbbra is a lehető legmagasabb színvonalon marad.

2022 január 24.

A SÓSTÓTARG KFT. 2022. február elsejétől az alábbiak szerint változtatja meg targonca szerviz, targonca javítás és targonca felújítás szolgáltatásokban szolgáltatói díjait:

 

- Kiszállási díj: 4.950.-Ft/óra+ÁFA


- Úti költség díja: 185.-Ft/km+ÁFA


- Rezsi óradíj: 8.500.-Ft/óra/fő+ÁFA

 

A megemelt díjakra vonatkozóan, továbbra is fenntartjuk azokat a %-os kedvezményeket, melyeket flottakedvezmény, vagy kapcsolt ügyfélkedvezmény címén biztosítunk ügyfeleinknek.

Továbbá fenntartjuk a Nyíregyháza, és 10 km-es vonzáskörzetében lévő telephelyeken végzett targonca javításra, targonca szervizre, vagy targonca felújításra vonatkozó "díjmentes kiszállás" kedvezményünket, mely szerint sem kiszállási díjat, sem úti költség díjat nem számítunk fel, az ebbe a körbe tartozó ügyfeleink, ezen telephelyeire.

 

A változó szolgáltatói díjak mellett szolgáltatásaink minőségét továbbra is tartjuk, sőt új szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére!

 

 

 

Gyorsaság:

 

 

- a lehető legrövidebb időn belül végzünk állapotfelmérést, hibaelhárítást, esetleg azonnali javítást, vagy gyorsszervizt,

 

 

 

Szakszerűség:

 

 

- a targonca szervizeihez, javításaihoz és főelemek felújításához rendelkezünk a megfelelő szakmai képesítéssel, tapasztalattal, gyakorlattal és rugalmas, egyedi megoldásokkal, továbbá két szervizautónk áll ügyfeleink rendelkezésére, melyek mobilszervizként abszolút felszereltek akár a legszélsőségesebb esetű helyszíni targonca javításokhoz is.

 

 

 

Megbízhatóság:

 

 

- munkáinkra és az általunk beépített alkatrészekre maximális garanciát vállalunk, és a garanciális helytállást mindig a legrövidebb időn belül, zökkenőmentesen teljesítjük. Referenciáink és ügyfeleink elégedettsége magukért beszélnek.

 

 

 

Gazdaságosság:

 

 

- emelt szolgáltatói díjainkkal is, még mindig megőriztük piaci előnyünket, a szolgáltatás minősége és a díjak árérték arányát tekintve! Csak néhány példa: rezsióra díjunk az elvégzett munka tényleges díjára vetítve jelentős előny a piacon, mivel a kisszerviz, és nagyszerviz időtartamok, valamint a legtöbb javítási időtartam 1 fővel értendő! Tehát a 2 óra kisszerviz, az 2x rezsióra egységár! A 4 órás nagyszerviz, az 4x rezsióra egységár! Egy fővel számolva! Természetesen vannak javítási munkafolyamatok, amikor a biztonságtechnikai és munkavédelmi előírásokat betartva 2 fővel végzünk javítást, így két főre vetített rezsióra fizetendő. Ezekben az esetekben ügyfeleinket mindig előre tájékoztatjuk, és a várható költségeket - 2 főre vonatkoztatva- árajánlatainkban mindenkor feltüntetjük.

- az összetett javítási folyamatok esetén redukáljuk a kiszállási gyakoriságot, szervezéssel, logisztikával, ütemezéssel, kommunikációval, a lehető leghatékonyabb és leg költségkímélőbb megoldással.

- rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleinkhez, gyártási- raktározási- betakarítási-,  vagy egyéb vállalkozói tevékenységeit, vagy különleges igényeit figyelembe véve, hogy a targonca munkából való kiesése a lehető legkevesebb legyen. Ezért hétvégén, és a szokásos munkaidőn túl is végzünk szolgáltatásokat.

 

 

 

Új szolgáltatások:

 

 

 

- telefonon történő azonnali segítségnyújtás, tanácsadás a nap 24 órájában, a hét minden napján, a 06-20-555-0505 telefonszámon!

 

- szervizcsomag küldése,

- azonnali alkatrészkiszállítás sürgős esetekben!

 

Tehát amennyiben Önnek targoncája van, és szeretné, ha egy szakember átvizsgálná, aprólékosan szemügyre venné, esetleg felhívná az Ön figyelmét néhány igen fontos kezelői, vagy üzemeltetői tevékenységre, sőt szeretné, ha egy szerviz alkalmával a fontosabb működésbeli egységeket szűrőkkel, és kenőanyagokkal ellátná, mérésekkel és tesztekkel biztonságtechnikai és egyéb szempontok alapján megfelelősségi megállapítást, vagy hiánypótló, hibafeltáró feljegyzést nyújtana át Önnek, feltétlenül hívja a fenti számot! Ha javításra, vagy felújításra van szüksége, szintén keressen bennünket bizalommal!

 

Legyen Ön is a mi Ügyfelünk!

 

SÓSTÓTARG 2022.01.24.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat