Vészhelyzeti munkaidő

Targonca szerviz és javítási szolgáltatásunk munkaidejét a vészhelyzetre való tekintettel kibővítettük, munkanapokon kívül eső napokon és az általános munkaidőnkön kívül eső időpontokban történő szolgáltatási időpontokra, felár nélkül!

2020 március 30.

Jelenlegi vészhelyzetben nagyon fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásunkat minél nagyobb körültekintéssel, a jelenlegi egészségügyi rendelkezések, javaslatok és érvényben lévő kormányrendeletek figyelembe vételével végezzük. Ennek megfelelően lehetőséget nyújtunk ügyfeleinknek, hogy targoncaszervíz szolgáltatásunkat a nekik leginkább megfelelő időpontban vehessék igénybe. Ilyen igény lehet, a személyes kontaktok minél hatékonyabb elkerülése érdekében, hogy munkanapokon túl is, vagy a szokásostól eltérő napszakban, időpontban legyen elérhető targonca szerviz és targonca javítási szolgáltatásunk.

Mindezt felár nélkül biztosítjuk meglévő és új ügyfeleinknek a vészhelyzet elhúzódásától függően, előreláthatóan 2020.04.30-ig.

(Jelenleg az alkatrészellátás zavartalan, az eddig megszokott módon 3-5 munkanapos határidővel tudjuk teljesíteni az alkatrész beépítéseket.)

Keressen elérhetőségeinken, kérjen árajánlatot.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat