Vészhelyzeti szolgáltatás

Targonca szerviz- és javítási szolgáltatásunk továbbra is folyamatosan működik, kibővített időpontokban, 15% engedménnyel.

2020 március 30.

 A jelenlegi gazdasági helyzet minden vállalkozást érintett, így, vagy úgy, de általában negatívan. Mégis, ebben a helyzetben az a legfontosabb, hogy a működő vállalkozások fenn tudják tartani a vérkeringést, még ha csökkentett részvétellel is. Szakmai fórumok, gazdasági előrejelzések és hiteles egészségügyi adatok, valamint az érvényben lévő kormányrendeletek figyelembe vételével cégünk is a további működés mellett döntött. Tettük ezt többek között az időközben befutó, főleg élelmiszeripari ágazatból érkező megkeresések, valamint egyéb szektorokból érkező igények miatt. Azonban a jelenlegi gazdasági helyzet mielőbbi javulásához mi is szeretnénk hozzájárulni.

Ezért felajánlunk minden régi és új ügyfelünknek 15% Vészhelyzeti engedményt, mely engedmény a targoncaszerviz vagy targonca javítási szolgáltatások teljes díjtételére vonatkozik, kezdve a szállítási és rezsiköltségtől az alkatrészköltségig.

Természetesen szolgáltatói tevékenységünket a jelenlegi egészségügyi helyzetre való tekintettel, minden előírást, rendelkezést és javaslatot betartva végezzük. 

Keresse elérhetőségünket, kérjen árajánlatot.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére. RENDBEN Szabályzat